Nätshopping

Shoppingstäder i Sverige

Shoppingstader i Sverige - Stockholm

Att finna bra och prisvärda shoppingstäder i Sverige är inte svårt alls. Hela vårt land är nästan fullt av dem! Här kan du hitta lite mindre städer med många mysiga butiker till större städer som har det mesta inom kläder, inredning och sportprylar och allt däremellan.

Ullared

Shoppingmeckat Gekås i Ullared i Halland har väl de flesta människor hört talas om vid det här laget. År 1963 öppnade varuhuset och i stort sett varje år slås det nuvarande försäljningsrekordet. I varuhuset hittar du allt från prylar till din bil, häst eller hund till inredning, kläder, barnsaker, mat och mediautrustning. Runt det gula varuhuset hittar du mängder med butiker som innehåller allt från djurmat och vildmarksliv till sexleksaker och skor. En del butiker har outlets här, så säkerligen finner du något som du eller familjen vill ha till ett bra pris!

Stockholm

Vår vackra huvudstad har givetvis många butiker i olika prisklasser, inom olika genrer och sortiment. Framförallt utanför Stockholm hittar du köpcentrum med många olika butiker. Det är ofta smidigt att ta sig dit och det är inte fel att vara inomhus och shoppa medan regnet öser ner. I Solna finner du exempelvis Mall of Scandinavia, en enorm galleria med mode, sport, skönhet, inredning och teknik. När du tröttnat på att shoppa kan du dessutom njuta en en stund i biosalongen som finns i gallerian.

Vill du istället gå omkring i centrala Stockholm i din jakt på kanske lite mindre butiker? Ja, här finns allt. Du finner både budgetkedjor och de lyxigaste varumärkena. Du får inte missa ett besök på det 100-åriga varuhuset NK, Åhléns City eller Mood. Oavsett vad du är ute efter, kommer du med all sannolikhet finna det i Stockholm!